Anders 

Står for koordineringen

samt implementering af nye opgaver.

Arbejder også som backup servicetekniker, hvis der er brug for en ekstra hånd. Anders er uddannet maskinarbejder i 1997 og har mere end 20 års erfaring som servicetekniker.Jesper

Udfører service og vedligeholdsopgaver på service og reparation af fuldautomatiske fermenterings-robotter samt mekanisk udstyr, her kan nævnes stål fermentor, filtererings systemer. Han har arbejdet som servicetekniker siden 2013 og er uddannet industritekniker i 2012. Kendetegnet med Jesper er hans altid gode humør.


Fabian

Primære arbejdsopgaver er service og reparation af fuldautomatiske fermenterings-robotter og andre robotter. Af maskiner kan nævnes: Sartorius Ambr 250 og Ambr 15. Kendetegnet ved Fabian er hans gode humør, som kun bliver bedre, jo mere kompliceret opgaven bliver. Uddannet Civilingeniør i Elektro-teknologi, Line Automation & Robotteknologi i 2017, Fabian har kørt som servicetekniker siden 2017.


Nicolaj

Primære arbejdsopgaver er service og reparation fermenterings-robotter, vaskemaskiner. Nicolaj er uddannet

automatiktekniker. Kendetegnet med ved Nicolaj er hans eftertænksomhed og den lidt stille type.


Harald

Primære arbejdsopgaver er service og reparation fermenterings-robotter, vaskemaskiner. Harald er uddannet automatiktekniker. 


Britta

Primære arbejdsopgaver, står for den daglige drift, administration og

udarbejdelse af skriftlige tilbud.