Britta CEO

Primære arbejdsopgaver, står for den daglige drift, administration og

udarbejdelse af skriftlige tilbud.

Anders 

Implementering af nye opgaver.

Backup servicetekniker, hvis der er brug for en ekstra hånd. Anders er uddannet maskinarbejder i 1997 og har mere end 20 års erfaring som servicetekniker.


Jesper Teamleader

Udfører service og vedligeholdsopgaver på service og reparation af fuldautomatiske fermenterings-robotter samt mekanisk udstyr, her kan nævnes stål fermentor, filtererings systemer. Han har arbejdet som servicetekniker siden 2013 og er uddannet industritekniker i 2012. Kendetegnet med Jesper er hans altid gode humør.


Fabian Teamleader

Primære arbejdsopgaver er IT -Support, kvalificering, service og reparation af fuldautomatiske fermenterings-robotter og andre robotter. Af maskiner kan nævnes: Sartorius Ambr 250 og Ambr 15. Kendetegnet ved Fabian er hans gode humør, som kun bliver bedre, jo mere kompliceret opgaven bliver. Uddannet Civilingeniør i Elektro-teknologi, Line Automation & Robotteknologi i 2017, Fabian har kørt som servicetekniker siden 2017.


Nicolaj Service-Tekniker

Primære arbejdsopgaver er service og reparation fermenterings-robotter, vaskemaskiner. Nicolaj er uddannet

automatiktekniker. Kendetegnet med ved Nicolaj er hans eftertænksomhed og den lidt stille type.


Harald Service-Tekniker

Primære arbejdsopgaver er IT -Support, kvalificering, service og reparation fermenterings-robotter, vaskemaskiner. Harald er uddannet automatiktekniker.